Home Genti voiaj
Genti voiaj
Genti voiaj PDF Imprimare Email
Genti voiaj
Scris de mihaela86   
Miercuri, 01 Iunie 2011 13:39

Calatoriile aduc intotdeauna dupa sine genti de voiaj. Asadar, cand doriti sa achizitionati genti de voiaj trebuie sa acordati mare atentie materialelor din care acestea sunt fabricate. Materialele unor genti de voiaj trebuie sa fie de o calitate deosebita si foarte rezistente. In aeroporturile aceste genti de voiaj nu sunt manevrate cu grija si este posibil ca unele genti ieftine de voiaj sa sufere anumite degradari.

Este important ca aceste genti de voiaj sa fie pe masura necesitatilor. Atunci cand aveti foarte multe articole vestimentare si obiecte de transportat in calatorii, este indicat sa utilizati genti de voiaj de dimensiuni mari. In caz contrar hainele vor sta foarte inghesuite in interior. De asemenea, daca, de obicei, calatoriti cu foarte putine haine sunt suficiente acele genti de voiaj mici. Aceste genti de voiaj vor face calatoriile mai usoare si mai putin obositoare.

Pentru barbati, aceste genti de voiaj trebuie sa fie utile si cat mai inchise la culoare. In cazul femeilor lucrurile stau un pic mai diferit. Atunci cand femeile cumpara genti de voiaj iau in calcul o lista intreaga de caracteristici si de factori, iar cand femeile utilizeaza genti de voiaj este nevoie de mult stil. Mai ales atunci cand vorbim de genti de firma.

Astfel, exista genti de voiaj de o multitudine de culori si de combinatii de culori. Puteti alege genti de voiaj dupa culoare preferata. Totusi, daca intentionati sa calatoriti in interes de afaceri sunt indicate acele genti de voiaj simple, de culori inchise (ca de exemplu genti de voiaj negre, albastre, visinii, oliv, maro etc). Indiferent de tipul calatoriilor nu sunt indicate genti de voiaj de culori deschise, precum alb, bej, crem etc pentru ca se murdaresc foarte repede.

Ultima actualizare în Joi, 02 Iunie 2011 08:45
 


Sondaje

Gentile de dama sunt o necesitate sau un obiect de lux?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com