Home Genti second hand
Genti second hand
Genti second hand PDF Imprimare Email
Genti second hand
Scris de mihaela86   
Joi, 02 Iunie 2011 09:32

Intalnim din ce in ce mai multe oferte de genti second hand pe internet. Aceste genti second hand sunt foarte utile atunci cand doriti sa faceti economii in privinta banilor. Daca achizitionati genti second hand de calitate si fabricate de catre o firma de marca, atunci toata aceasta actiune devine o investitit considerabila in automobilul, motocicleta sau camionul pe care le posedati.

Pe piata nu exista numai genti auto second hand, ci exista si genti second hand pentru bicicleta. Din fericire pentru posesorii de biciclete, aceste genti second hand sunt mai ieftine decat unele genti second hand auto. Aceste genti second hand servesc aceluiasi scop ca si gentile noi, si anume pe ele stau anvelopele si p parte a rotii (aceasta din urma cuprinzand buza si discul).

La originea lor aceste genti second hand sunt realizate din aluminiu sau otel. Pentru masinile de curse exista si genti din aliaj second hand din magneziu. Acele genti second hand din aluminiu sunt mai usoare decat cele din otel, iar cele din otel sunt mai rezistente fata de acele genti din aluminiu. Practic, nu exista o diferenta semnificativa de calitate intre aceste genti second hand.

Singurul criteriu de selectie al unor genti second hand trebuie sa fie necesitatile conducatorului auto si ale automobilului. Astfel, acele genti second hand din otel sunt mai grele si ofera o greutate mai mare de rotatie. In plus, la genti second hand din otel poate exista si posibilitatea de performanta scazuta de franare in conditiie unui carosabil umed.

La niste genti second hand din aluminiu performanta de franare este mai ridicata, deoarece acestea sunt mai usoare. Aceste genti second hand sunt disponibile in mai multe dimensiuni. Aceste genti second hand trebuie alese in functie de dimensiunile anvelopelor si in functie de automobil, camion, motocicleta sau bicicleta.

Ultima actualizare în Vineri, 03 Iunie 2011 08:44
 


Sondaje

Gentile de dama sunt o necesitate sau un obiect de lux?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com