Home Genti aliaj second hand
Genti aliaj second hand
Genti aliaj second hand PDF Imprimare Email
Genti aliaj second hand
Scris de mihaela86   
Joi, 02 Iunie 2011 09:31

Foarte multi proprietari de autoturisme, motociclete sau camioane aleg sa cumpere genti din aliaj second hand. Motivul pentru care aceste genti din aliaj second hand sunt atat de populare si cautate de catre soferi este durabilitatea lor. Pe langa acest aspect, la avantajele achizitionarii unor genti din aliaj second hand se adauga si pretul. Astfel, aceste genti din aliaj second hand pot fi o afacere foarte buna, atat timp cat nu sunt uzate.

Aceste genti din aliaj second hand sunt, de obicei, mai usoare si ofera un sofat mai bun. Chiar daca aceste genti din aliaj second hand sunt mai usoare, ele isi pastreaza aceeasi rezistenta si aceleasi caracteristici de aspect. Aceste genti din aliaj second hand imbuntatesc aderenta si, de asemenea, manevrabilitatea automobilului prin reducerea masei nesuspendate. Acest lucru poate duce si la reducerea consumului de combustibil.

Daca aceste genti din aliaj second hand nu sunt uzate, pot imbunatati si performanta la franare in conditii mai dificile de conducere. Din pacate, aceste genti din aliaj second hand au si dezavantajele lor. De exemplu, unele genti din aliaj second hand nu sunt rezistente la coroziune. Chiar daca aceste genti din aliaj second hand sunt protejate prin diverse metode (inclusiv vopsirea lor), in cele din urma vor coroda dupa 3-5 ani. Este indicat sa preveniti coroziunea si sa incercati sa mariti durata de viata a acestor genti din aliaj second hand.

Cele mai multe genti auto din aliaj second hand sunt fabricate initial prin turnare, insa exista si genti din aliaj second hand care au fost fabricate prin forjare. Aceste genti din aliaj second hand sunt mai usoare si mai puternice, dar au si preturi mai scumpe. Cand achizitionati genti din aliaj second hand este bine sa luti in considerare si modalitatea lor de fabricare initiala, nu numai aspectul actual. Atunci cand achizitionati genti din aliaj second hand este recomandat sa va uitati si la numele producatorului. Daca marca respectiva va inspira incredere, atunci cumparati-le. Trebuie sa acordati foarte mare atentie in cumpararea de genti din aliaj second hand pentru ca acestea pot fi false. In acest caz, exista posibilitatea sa platiti o suma mare de bani si sa cumparati genti din aliaj second hand de calitates scazuta.

Ultima actualizare în Vineri, 03 Iunie 2011 08:43
 


Sondaje

Gentile de dama sunt o necesitate sau un obiect de lux?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com